SOUTĚŽ POZNÁVEJ SVĚT S INVIA

Cestovní agentura Invia ve spolupráci s neziskovou organizací Most pro Tibet vyhlašuje soutěž pro žáky základních škol. Pojďte se s námi vzdělávat, propojovat kultury, sdílet a alespoň trochu měnit svět.

Chceme propojit děti z českých škol s dětmi v Indii, upozornit na důležitost vzdělávání a učit toleranci k rozdílným kulturám. Průvodcem jsou učitelé, kteří dětem případně přiblíží představu o příjemci na druhé straně (tedy dítě z rozvojové země, se zcela odlišnou kulturou). Po skončení soutěže (květen 2020) vybere odborná porota nejlepší díla a odmění je dárkovým poukazem Invia. Děti základních škol, které se zapojí do soutěže, mají za úkol vytvořit dílo na téma: Svět, který nás obklopuje.

Průběh soutěže:

  1. Žák vytvoří dílo na dané téma
  2. Vybraná díla škola registruje spolu se souhlasem zákonného zástupce do celostátního kola
  3. Škola dá na svůj web krátké oznámení o soutěži s odkazem na stránku soutěže
  4. Odborná porota vybere v každé kategorii 3 vítězná díla, která odmění poukazem
  5. Po skončení soutěže poputují vítězná díla prostřednictvím neziskové organizace Most pro Tibet do vybrané školy v Indii. Tamní děti vytvoří obrázky či eseje na stejné téma a pošlou je do škol vítězných žáků v Česku. Propojíme tak oba světy a přiblížíme vzájemně odlišné kultury.

Více informací na stránce soutěže: https://www.invia.cz/poznavej/

Ke stažení:

Kompletní pravidla soutěže
Registrační formulář 

Registrace do soutěže probíhá prostřednictvím vyplnění registračního formuláře podepsaného zákonným zástupcem žáka. Podmínkou pro účast v soutěži je dále také udělení souhlasu s užitím autorského díla v rozsahu dle znění těchto pravidel a dále potvrzení seznámení s pravidly soutěže a podmínkami ochrany osobních údajů.

Ceny poskytuje:

Invia.cz – specialista na last minute zájezdy
Snowboardel.cz – nejlepší nabídka snowboardů a paddleboardů

Napsat komentář